5d architectuur en fotografie   5 dimensies architectuur en fotografie  
       
Architectuur
 
 
ontwerpschets Spruit, Alkmaar   werkwijze

Hier komt de praktische kant van het project in zicht: het tekenwerk en de uitvoering. Als projectleider/directievoerder zorg ik ervoor dat het tekenwerk van hoge kwaliteit wordt. Ik controleer en stuur aan zodat aannemers en opdrachtgevers met het aangeleverde materiaal zich nog louter hoeven concentreren op hun eigen taak of rol. Daardoor verloopt het proces zo optimaal mogelijk. Dat scheelt tijd, irritaties en geld. Maar bovenal komt het de kwaliteit ten goede.

Ook hier weer is mijn inzet: proactief meedenken, schetsen, tekenen, oplossingen zoeken. Als gedurende het proces de praktijk er anders uit blijkt te zien, kom ik met mogelijke alternatieven. Mochten er onderdelen verkeerd geproduceerd zijn, dan probeer ik dat zo slim mogelijk in te passen.

Ik breng kennis in, stem met betrokken partijen in diverse fases af, controleer taken. Niet alleen materialen, maar ook constructies en installaties hebben mijn aandacht.
Ik denk nooit: het is jouw probleem, los het maar op.

 
     
    5d Architectuur & Fotografie - info@5dimensies.nl - Architectuur de Zwarte Schuur - Eeuwigelaan 7 - 1861CL - Bergen - 072-5317369 - 06-49420294