5d architectuur en fotografie   5 dimensies architectuur en fotografie  
       
Architectuur
 
 
huis Wibier, Egmond aan den Hoef   aanbevelingen

“Jan Willem werkt gestructureerd, denkt mee, is flexibel en technisch goed. Hij legt alles vast en communiceert via de moderne kanalen. Veel architecten zijn eigengereid. Met Jan Willem kan je prima samenwerken; zijn wil is geen wet. Hij wil wel dat het beeld zoals hij dat heeft geschetst er komt, maar de weg ernaar toe maakt hem niet uit.”
Lawrence Bosschaart, directeur van aannemer Bink Bouw

“Jan Willem is zorgvuldig, betrokken en creatief. Hij doet alles met aandacht en heeft oog voor het menselijke. Dat zijn uiterst plezierige eigenschappen van een projectleider/directievoerder om mee samen te werken.”
Michiel van Baarsen, ontwikkelaar van wbv Dudok Wonen

“Jan Willem is heel secuur en legt de actiepunten zorgvuldig vast zodat alles goed te controleren is. Als we klem zitten komt hij direct. Zijn positie is lastig: als projectleider wil hij alles voor de opdrachtgever voor elkaar krijgen en daarnaast moet hij het ontwerp als architect overeind houden. Dat doet Jan Willem goed; hij geeft niet op en is ook bouwkundig goed onderlegd.”
Dries Kalai, manager van tekenbureau Saarberg & Partners

 
     
    5d Architectuur & Fotografie - info@5dimensies.nl - Architectuur de Zwarte Schuur - Eeuwigelaan 7 - 1861CL - Bergen - 072-5317369 - 06-49420294