5d architectuur en fotografie   5 dimensies architectuur en fotografie  
       
Architectuur
 
 
Prins Bernhardlaan, Vinkeveen   visie

Als projectleider/directievoerder zorg ik ervoor dat een papieren plan waarvoor een vergunning is verleend, wordt gerealiseerd. Dat betekent het op orde brengen van tekenwerk, controle van de productietekeningen en toezien op de kwaliteit ervan.

De uitvoering controleren en vooral ook meedenken over oplossingen bij vragen die zich voordoen tijdens de bouw. Doordat materialen niet leverbaar blijken te zijn of verkeerd geleverd of omdat e.e.a. toch anders uitpakt dan op papier bedacht. Kortom: zo slim mogelijk omgaan met onvoorziene omstandigheden waarbij ik altijd het concept voor ogen houd zodat het eindresultaat blijft aansluiten bij het oorspronkelijke plan. Bij de bouwvergaderingen ben ik aanwezig om als intermediair te weten wat er speelt en mee te denken over aanpak en uitvoering.

Vaak ben ik vanaf het prilste begin bij een proces betrokken, waardoor ik alle ins & outs ken. Ik weet de wensen en gevoeligheden van alle betrokken partijen. Ik luister goed, schakel snel en kan daardoor vlot met voor iedereen geschikte oplossingen komen die recht doen aan het project, de opdrachtgever en de uitvoerders. Daarin betaalt mijn loyaliteit zich uit.

 
     
    5d Architectuur & Fotografie - info@5dimensies.nl - Architectuur de Zwarte Schuur - Eeuwigelaan 7 - 1861CL - Bergen - 072-5317369 - 06-49420294