5d architectuur en fotografie   5 dimensies architectuur en fotografie  
       
Architectuur
 
 
stedenbouwschets De Pauw, Graft-De Rijp   werkwijze

Wanneer ik als bouwkundig adviseur betrokken ben bij een project zet ik al in het ontwikkelingsstadium mijn expertise in. Met name mijn architectonische kennis, kennis van materialen, processen, stedenbouw, vergunningen komen goed van pas in mijn functie als bouwkundig adviseur. Ik denk proactief mee, maak zo nodig studies en schetsen en als het gewenst is betrek ik er externe partijen bij die specifieke kennis in huis hebben.
In mijn ruim twintig jaar ervaring als architect en projectleider/ directievoerder heb ik een groot netwerk opgebouwd van deskundigen die berokken zijn bij de bouw.

Vaste samenwerkingsverbanden in vruchtbare bouwteams maken dat we snel en helder communiceren, weten wat we aan elkaar hebben, maar bovenal: iedereen gaat voor kwaliteit en haalt het beste uit zichzelf naar boven.

Ik kan met alle disciplines goed overweg omdat ik ieders taal spreek. Het algemeen belang houd ik voor ogen en het oorspronkelijke ontwerp in mijn achterhoofd. Op kwaliteit, snelheid, duidelijkheid en tevredenheid stuur ik aan met mijn bouwkundige kennis. Dat maakt me een waardevolle partner.
 
     
    5d Architectuur & Fotografie - info@5dimensies.nl - Architectuur de Zwarte Schuur - Eeuwigelaan 7 - 1861CL - Bergen - 072-5317369 - 06-49420294