5d architectuur en fotografie   5 dimensies architectuur en fotografie  
       
Architectuur
 
 
Kasteel, Frankrijk   visie

Als bouwkundig adviseur ben ik niet als architect bij een ontwikkeling betrokken, maar zet ik mijn kennis van processen, materialen, stedenbouw, vergunningen en regelgeving in om als buitenstaander te helpen een project voor alle partijen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Met een voor alle betrokken partijen bevredigend resultaat. Indien nodig schakel ik een gespecialiseerd adviseur uit mijn netwerk in.

Ik voel goed aan waar ruimte zit en welke punten knellen. Betrokken denk ik mee met alle partijen en houd ik rekening met alle gevoeligheden. Ik hecht er niet aan dat ‘mijn’ oplossing gekozen wordt; mijn rol is immers het dienen van het bouwproces naar een voor ieder bevredigend resultaat.

Groot pluspunt is mijn achtergrond als architect: ik kan goed studeren op alternatieven en weet oplossingen c.q. richtingen te geven die het proces verder helpen of vlot trekken waarbij het oorspronkelijke plan overeind blijft staan.
Ook hier weer is mijn rol die van proactieve meedenker.

 
     
    5d Architectuur & Fotografie - info@5dimensies.nl - Architectuur de Zwarte Schuur - Eeuwigelaan 7 - 1861CL - Bergen - 072-5317369 - 06-49420294