5d architectuur en fotografie   5 dimensies architectuur en fotografie  
       
Architectuur
 
 
Tafel en stoelen, Chios   aanbevelingen

“De samenwerking met Jan Willem verliep altijd in een prettige sfeer. Hij kwam stipt zijn afspraken na. Dat geeft vertrouwen. Hij heeft het gehele bouwproject de Rustende Jager van het begin tot het einde begeleid. Er was meerdere malen per week contact, zodat ik goed geïnformeerd bleef. Ook bij de bouw- en werkvergaderingen was hij altijd aanwezig en zorgde dan voor tijdige en juiste informatie, die hij deskundig kon toelichten.”
Lex Schrama, particuliere ontwikkelaar van Schrama BV

“Jan Willem was als architect meteen geïnteresseerd in ons pand, de historie, de gerealiseerde verbouwing en de herbestemming als hotel. Tijdens een onzekere periode over de financiering werd hij secretaris van de Stichting Vrienden van het Oude Raadhuis. Het opstellen van het onderhoudsplan is bij hem in goede handen. Als rustig en deskundig persoon voegt hij waarde toe. Nieuwe projecten krijgen zijn aandacht en hij is altijd te porren om daarover vrij te brainstormen.”
Edith van Daalen, directeur-eigenaar Hotel het Oude Raadhuis te Castricum

 
     
    5d Architectuur & Fotografie - info@5dimensies.nl - Architectuur de Zwarte Schuur - Eeuwigelaan 7 - 1861CL - Bergen - 072-5317369 - 06-49420294