5d architectuur en fotografie   5 dimensies architectuur en fotografie  
       
Architectuur
 
 
ontwerpschets De Pauw, Graft-De Rijp   werkwijze

5d is stevig verankerd in een netwerk van professionals. De afgelopen twintig jaar heb ik veel contacten opgebouwd met deskundige adviseurs. Voor elke opdracht die ik aanneem, kijk ik welk team er moet worden samengesteld. Dat team bestaat uit een of meerdere adviseurs, die elk hun specialisme inbrengen. Zo ontstaat per opdracht een maatpak.

Door met vaste partijen samen te werken vergroot je de efficiëntie. Daardoor kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden. De opdrachtgever betaalt alleen voor de diensten die hem geboden worden. Een traditioneel architectenbureau berekent een gemiddelde van al het personeel en heeft daardoor een veel hogere overhead. Bovendien ben ik bouwkundig goed onderlegd; veel doe ik zelf. Ik maak ontwerpen, haalbaarheidsstudies, vraag vergunningen aan, doe tekenwerk en maak bestekken en kostenramingen.

Om een opdrachtgever meer zekerheid te kunnen bieden heeft 5d een aantal vaste partners, waarmee ook de werkruimte in Bergen wordt gedeeld. Samen met voormalige collega’s (de architect van Archimaat en de tekenaar van ENBT) vormen we Architectuur Studio de Zwarte Schuur.
 
     
    5d Architectuur & Fotografie - info@5dimensies.nl - Architectuur de Zwarte Schuur - Eeuwigelaan 7 - 1861CL - Bergen - 072-5317369 - 06-49420294