5d architectuur en fotografie   5 dimensies architectuur en fotografie  
       
Architectuur
 
 
Rijenwoning Nieuw-Oosteinde, Aalsmeer   aanbevelingen

“Jan Willem is in staat om, luisterend naar en rekening houdend met onze wensen, een verbouwing te realiseren die door de welstand direct werd goedgekeurd. Bezoek roept direct: wat een prachtige ruimte, daar is vast een architect aan te pas gekomen.”
Age van Dijk en Nel de Heij, die hun huis lieten verbouwen

“Een accurate architect die alles op het juiste moment zorgvuldig afhandelt. Hij voelt aan wanneer er tempo gewenst is. Ik had een keer een probleem, belde hem op en vijf minuten later stond hij voor de deur. Na een kwartier was hij weer weg, probleem opgelost. Zeker bij complexe projecten is het heel belangrijk prettig samen te werken. Hij communiceert gewoon goed.”
Gerard Stet, ontwikkelaar van wbv Woonwaard

“Een echte architect! Niet een kunstenaar of een tekenaar van mooie plaatjes. Met bescheiden middelen een prachtig ontwerp neerzetten dat bouwkundig en constructief goed is doordacht en onderbouwd. Jan Willem is zeer betrokken, punctueel, praktisch meedenkend en bovenal een heel fijn mens om mee samen te werken. Diep respect.”
Jan Hand, projectleider van aannemer Koning Bouw
 
     
    5d Architectuur & Fotografie - info@5dimensies.nl - Architectuur de Zwarte Schuur - Eeuwigelaan 7 - 1861CL - Bergen - 072-5317369 - 06-49420294