5d architectuur en fotografie   5 dimensies architectuur en fotografie  
       
Architectuur
 
 
Oerol, Terschelling   huis (ver)bouwen

Wanneer u uw woning wilt verbouwen of een geheel nieuwe woning wilt laten bouwen krijgt u met tal van zaken te maken.

5d kan u daarbij helpen door te adviseren wanneer er een omgevingsvergunning nodig is. Wat past binnen het bestemmings plan. Wat u vergunningsvrij mag bouwen. Welke procedures doorlopen moeten worden. Hoe lang het duurt voordat de vergunning er is. Hoe lang de bouw duurt. Hoe hoog de geraamde bouwkosten zijn. En welke kosten er nog meer bij komen.

Uiteraard kan 5d ook een ontwerp voor u maken, al het benodigde tekenwerk verzorgen, vergunningen aanvragen en een aannemer met u selecteren. Maar dat hoeft niet.
U kunt er ook voor kiezen om een cataloguswoning te laten bouwen. Ik kan dan met u meedenken zodat de gekozen woning optimaal op uw wensen aansluit en past binnen de regelgeving en uw budget.

Omgekeerd kan ik u ook helpen inzichtelijk te krijgen wat uw rechten zijn als er bijvoorbeeld naast u bouwplannen zijn. Of het voor u planschade oplevert en hoe u daar steekhoudend bezwaar tegen aan kunt tekenen.

 
     
    5d Architectuur & Fotografie - info@5dimensies.nl - Architectuur de Zwarte Schuur - Eeuwigelaan 7 - 1861CL - Bergen - 072-5317369 - 06-49420294