5d architectuur en fotografie   5 dimensies architectuur en fotografie  
       
Architectuur
 
 
ontluikend groen   kwaliteiten

Mijn meest in het oog springende kwaliteiten zijn – naast esthetisch oog en bouwkundig inzicht uiteraard – mijn consequente zorgvuldigheid en dienstbaarheid. Ik wil een adviseur en partner zijn waarop u volkomen kunt vertrouwen en ga alleen voor de hoogste kwaliteit.

Doordenken, creatieve oplossingen aandragen, alternatieven zoeken, de planning in de gaten houden, andere deskundigen aansturen zijn taken die ik allemaal op me neem bij de diensten die ik bied.
Ik wil de deskundige schakel zijn die uw wens in werkelijkheid weet te realiseren. Daarbij vormen betrouwbaarheid (doen wat je afspreekt), heldere communicatie (duidelijk wat je afspreekt), gedegen ervaring en loyaliteit naar klant en ontwerp mijn inzet.

De afgelopen twintig jaar heb ik een uitgebreid netwerk van tevreden klanten opgebouwd. In mijn werkleven heb ik ook stevige collegiale banden gesmeed met andere deskundigen. Samenwerken in een hecht bouwteam werpt duidelijk vruchten af. Met mij in zee gaan geeft gegarandeerd zicht op een goed resultaat.

 
     
    5d Architectuur & Fotografie - info@5dimensies.nl - Architectuur de Zwarte Schuur - Eeuwigelaan 7 - 1861CL - Bergen - 072-5317369 - 06-49420294