5d architectuur en fotografie   5 dimensies architectuur en fotografie  
       
Architectuur
 
 
Tuindorp, Purmerend   ervaring

Ruim twintig jaar heb ik op een middelgroot architectenbureau gewerkt en daar ervaring opgedaan met alle soorten werkzaamheden: ontwerpen, projecten leiden, tekenen, presenteren, calculeren, controleren en directievoeren.
Wat ik terugkrijg van mensen is dat ze graag met mij samenwerken vanwege mijn zorgvuldigheid en loyaliteit, dat ik net iets meer doe dan ze verwachten en dat ze werkelijk het gevoel hebben dat ik als adviseur mijn opdrachtgever ontzorg.

Vanuit mijn achtergrond als architect en vormgever heb ik altijd veel tijd en aandacht in presentaties en fotografie gestoken. Met 5d combineer ik veel van mijn ervaring en vaardigheden. Alle diensten die ik aanbied liggen op bouwkundig en (foto-) grafisch terrein. Het me richten op deze twee sporen blijkt over en weer versterkend te werken.

In de bouwsector heb ik aan meer dan 120 gerealiseerde projecten gewerkt. Daardoor is mijn bouwkundige kennis breed, goed en actueel. Wat ik bied zijn diensten en producten van hoge kwaliteit die aansluiten bij uw wensen en verrassen door hun eigenheid en creatieve oplossingen.

 
     
    5d Architectuur & Fotografie - info@5dimensies.nl - Architectuur de Zwarte Schuur - Eeuwigelaan 7 - 1861CL - Bergen - 072-5317369 - 06-49420294